tiistai 12. heinäkuuta 2016

Ennakkomietintöjä: 2theatre: Boris and Ingrid - Sanoinkuvaamaton varttuneen pariskunnan uusi nuoruus?

2theatre: Boris and Ingrid. Sanatonta teatteria. Enpä ole ikinä vastaavaa livenä kokenut. Tuossa 2theatren nettisivuja selaillessani totesin, että nukketeatteria, mimiikka ja tanssia on luvassa lahjakkaiden ja monipuoliset taustat omaavien näyttelijöiden toteuttamana. Boris and Ingrid -esityksessä näyttelevät Svetlana Biba sekä Txema Perez ovat aikaisemmin näytelleet monenlaisissa projekteissa TV:stä mimiikkaan. 2theatre tarjoilee kansainvälisesti erikoisia ja rajat rikkovia esityksiä, joissa nähdään runsaasti sanattoman teatterin elementtejä. 

No mitä minä sitten tältä esitykseltä odotan? Enpä oikein tiedä, mutta innoissani olen ainakin! Esityksen kuvaus lupaa rakkautta ja ainakin kuvia ja traileria katsoessa mieleen tulee leppoisa maalaisromanssi. Koska kukkakaali ja porkkanat! Toisaalta traileri ei kyllä lupaa keinutuolissa istuvaa vanhaa pariskuntaa elämän ehtoolla. Pikemminkin kuumia latinorytmejä ja hassunhauskaa virnistelyä. 

Näin kootusti siis odotan edelleen näkeväni maalaisromanssin, mutta en keinutuolissa istuskelemista, vaan hilpeää menoa ja uutta nuoruutta elävän senioripariskunnan elämän spektaakkelia.


Boris and Ingrid siis keskiviikkona 13.7. klo 19.00 kaupunginteatterilla.



Minä menen varmasti! 
-Helena

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti